Blessurebehandeling en revalidatie in de gym

Een gezonde levensstijl is voor iedereen belangrijk. Als je aan het revalideren bent of een blessure hebt opgelopen, staat je gezondheid extra centraal. Juist dan is het van belang dat bewegen onderdeel is van je dagelijkse routine. Daarom werkt Personal Gym Zwijndrecht samen met Jesper de Bruin van RVIVE.

Even voorstellen…
Ik, Jesper de Bruin, heb altijd al een passie gehad voor bewegen en gezondheid. Vanuit deze passie is RVIVE ontstaan. Daarnaast werk ik ook nog als Integrale Beroepsvaardigheid Trainingen instructeur bij de Koninklijke Marechaussee. Hier verzorg ik trainingen met betrekking tot sportlessen, ambtsinstructie, vuurwapens en casussen. Binnen defensie zijn er veel collega’s met blessures en ik heb ook van diverse collega’s hun gezondheid kunnen optimaliseren en heb hun kunnen pijn verhelpen.

Samen aan de slag
Door middel van effectieve behandel- en revalidatie methodes helpen wij pijnklachten verminderen en zo je leven een positieve boost geven. Pijn hoort je leven niet te beheersen, dus daar gaan wij samen verandering in brengen. Bij Personal Gym Zwijndrecht kun je rekenen op persoonlijke trainingsschema’s, gericht op directe revalidatie, het toenemen van sportieve prestaties en het behalen van een specifiek doel. Ook geven we advies om jouw herstel of prestaties te bevorderen met behulp van de juiste voeding.

Meer lezen over onze blessurebehandeling en revalidatie?