Kom jij ook naar de gymnastic clinic?

Vanaf januari 2019 is de gym een speelterrein voor iedereen! We organiseren namelijk leuke clinics, toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Iedere clinic nodig we een expert uit die ons aan de hand van theorie en vooral veel oefeningen meeneemt in zijn of haar domein. Ideaal dus als je nieuwe vaardigheden wilt leren of juist je vaardigheden wilt verbeteren.

Ex-topsporter Axel Quist komt langs
Op 19 januari ontvangen we onze eerste gast in de gym. Axel Quist is voormalig Nederlands kampioen (2015) en bekend van Team NL als Oranjeturner. Als ex-topsporter coacht hij nog steeds jonge turnsporters en kent hij als geen ander de (basis)technieken van het turnen. Alle elementen die aan de basis staan van deze turntechnieken, zijn ook van belang om alles uit krachttrainingen te kunnen halen. In de clinic neemt Axel je graag mee in de wereld van gymnastic. In 3 uur tijd maak je ook echt kennis met verschillende turntechnieken. Meer over de clinic lees je hier.

Ook nieuwsgierig hoe je turnen kan inzetten om op te bouwen naar je eerste pull up of bar muscle up? En wil je het verhaal van Axel horen? Meld je dan nu aan voor 19 januari!

En heb jij een leuk idee voor een clinic of ken jij iemand die heel goed is in een bepaalde sport en graag zijn vaardigheden of technieken wil delen? Neem dan contact met ons op!