Maak kennis met Jolie Miog

Personal Gym Zwijndrecht blijft groeien! Vanaf nu kun je onze nieuwe personal trainer Jolie Miog tegenkomen in de gym! We willen namelijk graag iedere klant de persoonlijke begeleiding bieden die hij of zij verdient. Met de komst van Jolie, breidt het team van personal trainers uit. We halen nog meer expertise in huis en bieden onze klanten steeds meer mogelijkheden. In deze blog stelt Jolie zich aan je voor.

Even voorstellen…
Al vanaf jongs af aan ben ik, Jolie Miog, een sportfanaat. Ik wist eigenlijk altijd wel dat ik hier iets mee zou gaan doen. Daarom ben ik de opleiding CIOS, Sport en Bewegen gaan volgen. Ik ben afgestudeerd als algemeen sportinstructeur, gespecialiseerd in geüniformeerde beroepen. Ook heb ik het vak sport verzorger- herstel trainer met succes afgerond.

Ik vind het ontzettend leuk om mensen echt te helpen en begeleiden bij het behalen van hun doelen. Dat geeft mij energie! Ik vind het belangrijk om samen een levensstijl te vinden die bij iemand past. Ik ben in het personal trainer vak gerold door het CIOS. Ik verschillende stages mogen lopen op sportscholen en binnen defensie. Hierdoor neem ik al behoorlijk wat ervaring mee! Ik heb ontdekt dat ik met mensen werken en lesgeven echt het leukste vind om te doen.

Daarom vind ik het super leuk om de groepslessen binnen Personal Gym Zwijndrecht te mogen verzorgen! De komende tijd ga ik verder investeren – middels een aantal cursussen – om een nog betere trainer te worden. Dus ik zal ook steeds vaker Personal Training gaan geven!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van personal training of naar ons groepslesrooster? Of wil je graag meer informatie over een gratis intakegesprek? Neem dan contact met ons op!