Maak kennis met Lyanne Vingerling!

Personal Gym Zwijndrecht blijft groeien! Vanaf oktober 2019 kun je kennis komen maken met onze nieuwe personal trainer: Lyanne Vingerling. We willen namelijk graag iedere klant de persoonlijke begeleiding bieden die hij of zij verdient. Met de komst van Lyanne, breidt het team van personal trainers uit. We halen nog meer expertise in huis en bieden onze klanten steeds meer mogelijkheden. In deze blog stelt Lyanne zich aan je voor.

Even voorstellen…
Al vanaf jongs af aan heb ik, Lyanne Vingerling, een passie voor sporten. Ik heb een commerciële opleidingsachtergrond en tijdens mijn opleiding Sportmarketing & Management begon ik bij Achmea Health Center als lidmaatschapsadviseur. Al snel ontdekte ik hoe leuk ik het vind om mensen te helpen met het krijgen van een gezondere en sportievere levensstijl. Toen ben ik ben diverse opleidingen gaan volgen op het gebied van groepsfitness, fitness en personal training en op die manier de sportwereld ingerold. Ik vind het ontzettend leuk om anderen echt te helpen en begeleiden in het vinden van de levensstijl die bij hen past.

Mijn belangrijkste focus in mijn werk is echt mijn klant leren hoe ze op een gezonde en effectieve manier hun doel(en) kunnen behalen en hen daarin stap voor stap te begeleiden. Zowel op het gebied van trainen (effectief en veilig) als in een goed voedingspatroon (gezond en in evenwicht, absoluut nooit crash diëten). Ik ben ook ook super enthousiast om jou snel bij Personal Gym Zwijndrecht te ontmoeten en aan de slag te gaan met jou en jouw levensstijl!

Relevante opleidingen
Lyanne heeft uiteraard relevante opleidingen en cursussen gevolgd om je optimaal te begeleiden:

  • Sportmarketing & Management
  • Fitvak
  • NASM Personal training
  • FunXtion:  Move it / Kettlebell / Kids/ Abs
  • Overgewicht/obesitas
  • Crossfit Level 1 coach
  • Crossfit Kettlebell trainer
  • Diverse Les Mills lessen

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van personal training?
Wil je weten welke tijden Lyanne beschikbaar is om met jou aan de slag te gaan?
Of wil je graag meer informatie of een gratis intakegesprek?