Maak kennis met: Milou van der Wel

Personal Gym Zwijndrecht blijft groeien! Vanaf 1 december kun je onze nieuwe personal trainer (en fysiotherapeute) Milou van der Wel tegenkomen in de gym. We willen namelijk graag iedere klant de persoonlijke begeleiding bieden die hij of zij verdient. Met de komst van Milou breidt het team van personal trainers uit. We halen nog meer expertise in huis en bieden onze klanten steeds meer mogelijkheden. Milou is vooral gespecialiseerd in het begeleiden van klanten op het gebied van revalidatie en blessurepreventie.

Even voorstellen…
Ik ben 25 jaar oud en sinds 2020 afgestudeerd als fysiotherapeute. Momenteel ben ik bezig met de master Sportfysiotherapie. Ik ben graag bezig met sporten en het begeleiden van sporters bij het herstel van hun blessure of het behalen van hun doelen. Tijdens mijn masteropleiding leer ik veel over bijvoorbeeld het revalideren van blessures en inspanningsfysiologie. Hierbij wordt er op een andere manier gekeken naar de behandeling. Ik heb een aantal cursussen gevolgd over het herstel na een blessure.

Coen ken ik van vroeger en ik volgde al een tijdje de social media. Zo kwam ik erachter dat Personal Gym op zoek was naar een personal trainer voor het uitbreiden van het team. Binnen mijn vak (sport)fysiotherapie ben ik veel bezig om met (actieve) mensen hun (sportieve) doelen te behalen. Super dankbaar en interessant werk.

Ik hoop jullie graag te zien en samen aan de slag te gaan met je herstel of het werken aan jouw sportieve doelen!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van begeleiding bij jouw blessure? Of wil je graag meer informatie over een gratis intakegesprek? Neem dan contact met ons op!