Maak kennis met onze stagiaire: Mira!

Mira nam contact met ons op om stage te komen lopen. Daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen! Mira neemt nieuwe inzichten mee vanuit haar opleiding Fitnesstrainer A en een dosis doorzettingsvermogen en kennis vanuit haar carrière als bokser uit TeamNL. Vanaf maandag 23 november kun je Mira tegenkomen in de gym! Hieronder stelt zij zich kort aan je voor.

Even voorstellen: Ik ben Mira Massing uit Zwijndrecht, 21 jaar oud en ik ben Nederlands Kampioen boksen (A-klasse, 60kg). In juni ben ik afgestudeerd van de opleiding Integrale Veiligheidskunde en wil mij nu volledig richten op de sport en het geven van personal trainingen. Ik volg op dit moment de cursus Fitness Trainer A en KSS2 voor bokstrainer/coach.

Met mijn stage bij Personal Gym Zwijndrecht wil ik graag mijn ervaring op het gebied van personal trainingen uitbreiden. Daar tegenover staat dat ik mijn kennis en ervaringen vanuit de bokssport met jullie wil delen.

Personal Gym Zwijndrecht geeft mij een zeer professionele indruk en ik hoop daarom hier een hoop te leren.