Maak nu makkelijk een gezonde keuze met Kursfood

Hoe vaak we ook de nodige uren zwetend in de gym doorbrengen, als je jouw ‘slechte’ eetgewoontes niet aanpast, zul je alsnog die overbodige kilo’s niet kwijt raken. Toch hebben veel mensen moeite met het doorbreken van hun slechte eetgewoontes. Dit komt vaak doordat het maken van een gezonde keuze nu eenmaal voorbereiding en tijd kost. En ik merk dat veel mensen die tijd niet aan zichzelf geven. We kiezen voor snel en makkelijk en komen dan vaak uit bij afhaal- of kant-en-klare maaltijden of andere gerechten die we snel in elkaar kunnen zetten. Omdat we je bij Personal Gym Zwijndrecht echt willen helpen aan een gezondere leefstijl, gaan we ook graag aan de slag om jouw slechte eetgewoontes vaarwel te zeggen. Vanaf het nieuwe jaar kan je wekelijks gezonde maaltijden en tussendoortjes bestellen bij ‘Kursfood’. Hiermee maak je zeker weten een gezonde keuze!

Wat is ‘Kursfood’?
Kursfood is een organisatie die wekelijks drie gezonde en gevarieerde maaltijden aanbiedt. Niet meer nadenken over gezonde voeding, maar kiezen uit een aantal beschikbare opties. Je betaalt jouw bestelde maaltijd(en) achteraf zelf op factuurbasis aan Kursfood. Wekelijks bezorgt Kurswin, eigenaar van ‘Kursfood’, in het weekend de bestellingen van alle klanten van Personal Gym Zwijndrecht. Zodat je goed voorbereid de nieuwe week in gaat! Wij bewaren jouw bestelde maaltijd in de koeling van de gym. Het enige dat jij hoeft te doen is na je werk of na de training jouw bestelling op te halen.

Exclusieve dienst voor Personal Gym Zwijndrecht
Dit aanbod is een exclusieve dienst voor Personal Gym Zwijndrecht. Dat wil zeggen dat deze maaltijdenverkoop uitsluitend mogelijk is voor leden van de gym. Naast de drie verschillende maaltijd opties kun je kiezen voor een grotere portie, de XL variant, extra groenten of tussendoortjes, zoals bananenbrood.

Meer informatie over de maaltijden, de prijzen en de ophaalopties vind je in gym! Heb je vragen over deze maaltijden? Stel deze gerust!