Online (trainings)mogelijkheden

Ook in deze tijd biedt Personal Gym Zwijndrecht verschillende trainingsopties. De sportschool is al langere tijd gesloten, maar juist nu is het van belang om fit en gezond te blijven. De 1-op-1 training en begeleiding is de afgelopen weken daarom online gewoon doorgegaan. Via een videoverbinding!

En ook de groepstrainingen bieden we nu online – en live! – aan. Onze klanten zijn enthousiast over deze mogelijkheden. Met de live groepstraining kun je elkaar digitaal zien, net als tijdens de normale lessen in de gym. Elkaar motiveren, maar dan nét even anders.

Natuurlijk zijn onze personal trainers ook altijd bereikbaar voor vragen. En er zijn een aantal video’s op YouTube klaargezet. Met deze video’s kun je zelf thuis een training doen, op een moment dat het jou uitkomt. In de video worden de oefeningen van die training uitgelegd, voorgedaan en krijg je verschillende opties qua intensiteit. De trainingen zijn dus geschikt voor ieder niveau. Bekijk hier alle video’s op het YouTube kanaal.

Opties voor niet-leden
Had je jezelf voorgenomen dit jaar goed te beginnen? Of om fit de zomer in te gaan? Neem dan contact met ons op om te kijken hoe we juist nu ook iets voor jou kunnen betekenen.

  • Voor €95,- per maand kun je bijvoorbeeld 2x per week deelnemen aan onze online group training;
  • En voor €200,- per maand krijg je 2x per week personal training, gewoon 1-op-1.

Uiteraard kun je voor beide opties eerst een gratis proefles aanvragen. En op het moment dat de sportschool weer open kan, kijken we samen hoe we jou verder kunnen helpen! Wil je meer informatie? Neem dan even contact met ons op.

Ook in de gym zitten we niet stil. Zodra we weer open gaan, zullen er wat veranderingen zijn. Hieronder zie je een kleine preview.