Plantaardige en duurzame producten van Orangefit verkrijgbaar

Vanaf nu zijn de producten van Orangefit bij Personal Gym Zwijndrecht verkrijgbaar! Wij zijn enorm fan van dit Nederlandse merk. De producten van Orangefit zijn namelijk 100% plantaardig, vrij van lactose, vrij van toegevoegde suikers en heerlijk van smaak. Een waardevolle aanvulling dus als je naast een gezonde levensstijl ook staat voor een betere wereld!

Omdat wij geloven dat jezelf fit voelen door een gezonde levensstijl bijdraagt aan een beter leven, blijven we altijd op zoek naar merken en producten die hierbij passen. Orangefit sluit perfect aan bij deze gedachten. Zij willen namelijk bijdragen aan een fittere wereld: letterlijk gaan voor een vitale aarde én een wereld met fittere mensen. Hun producten zijn onder te verdelen in ‘eiwitshakes’, ‘maaltijdshakes’ en ‘daily essentials’.

Op de website van Orangefit vind je naast een overzicht van hun producten ook allerlei gezonde recepten die je met hun producten kunt maken. Wil je meer weten over gezonde voeding? Wij helpen je binnen onze personal training programma’s graag op weg!

Kom je Orangefit snel bij ons uitproberen?