Samenwerking Weekmeals voor gezonde en gevarieerde voeding

Het is een tijdje stil geweest bij Personal Gym Zwijndrecht. We waren niet alleen druk om al onze klanten te trainen, maar we zijn op de achtergrond ook bezig geweest met de nodige ontwikkelingen. Een van deze nieuwe ontwikkelingen is het starten met ‘Weekmeals’. We weten namelijk allemaal dat goede voeding essentieel is voor het bereiken van jouw lichamelijke doelstellingen. Toch lukt het veel mensen niet om vet te verliezen, spiermassa op te bouwen of om zich fitter te voelen met behulp van voeding. Simpelweg omdat je vaak niet weet wat je nu precies moet eten en hoeveel.

Wil jij op een makkelijke manier weten wat en hoeveel je moet eten? En wil je ook nog eens lekker, gevarieerd en gezond eten? Lees dan hieronder wat de voordelen zijn van Weekmeals en hoe je deze app kunt gebruiken!

Hoe werkt Weekmeals?
Deze unieke app laat je zelf kiezen wat je eet, in plaats van dat we jou een rigide voedingsschema laten volgen. De app berekent zelf de portiegrootte van recepten en schaalt die automatisch naar jouw behoeften. Hierdoor hoef je ook geen calorieën te tellen!

Als je met Weekmeals start, dan gaan we samen kijken naar jouw behoefte in calorieën, eiwitten, vetten en koolhydraten, om te zorgen dat je jouw doelen behaalt. Dit stellen we samen vast in de app. Samen maken we vanaf dan ook gebruik van de app. Jij kunt met de weekplanner jouw maaltijden inplannen, markeren wat je hebt gegeten of gemist, notities toevoegen hoe je de dag hebt ervaren en aan de hand van de weekplanner een boodschappenlijstje samenstellen. In de app kies je snel recepten, of stel je een eigen maaltijd samen met de producten uit jouw voorraadkast. Elk recept in de app is automatisch afgestemd op jouw persoonlijke, voorgeschreven voedingsrichtlijnen. Zo kies je dus altijd voor een goede maaltijd!

Als coach krijg ik inzicht in jouw voortgang, zie ik wat je eet en kun je in de weekplanner notities voor mij achterlaten. Zo krijg je ook op het gebied van voeding de optimale begeleiding. De app is beschikbaar voor iPhone en Android.

Wat zijn de voordelen?

  • Behaal jouw doelen zonder calorieën te tellen.
  • Kies zelf een maaltijd uit de 300 beschikbare recepten of stel een eigen maaltijd samen binnen jouw behoeften. Elk recept is dus een goede keus!
  • Plan maaltijden makkelijk in met de weekplanner. Door maaltijden te plannen, wordt de kans op succes groter.
  • Laat een notitie voor jouw coach achter in de weekplanner, voor optimale begeleiding.
  • Maak gemakkelijk een boodschappenlijstje aan de hand van jouw geplande maaltijden. Door de portiegrootte aan te passen, haal je genoeg boodschappen in huis voor jouw gezin.


En de app wordt regelmatig aangevuld met nieuwe recepten. In deze video worden de voordelen van Weekmeals nog eens laten zien.

Klanten van Personal Gym Zwijndrecht
Het gebruik van Weekmeals is bij Personal Training Plus inbegrepen. Als je bij ons personal training of small group training volgt, dan kun je voordelig van de app gebruik maken. Ben je geïnteresseerd om mee te doen met Weekmeals? Neem dan contact met ons op om je interesse kenbaar te maken. We starten met de eerste groep vanaf 1 december en hebben plek voor maximaal 10 personen. Dus reageer snel om jouw plek veilig te stellen!

De app gebruiken zonder te trainen bij ons?
Je kunt de app alleen gebruiken via een personal trainer die jou begeleidt. Het is ook mogelijk om via Personal Gym Zwijndrecht deel te nemen aan de app, zonder dat je bij ons traint. Op deze pagina over ons voedingsprogramma lees je alles over de mogelijkheden.