Clinics

Leer nieuwe vaardigheden en technieken

Vanaf januari 2019 organiseert Personal Gym Zwijndrecht clinics, voor leden en niet-leden. Iedere editie nodigen we een expert uit die aan de hand van theorie en vooral veel oefeningen jou meeneemt in zijn of haar domein. Ideaal als je graag eens nieuwe vaardigheden of trainingstechnieken wilt leren of juist vaardigheden wilt verbeteren!

Lezing: Performance under pressure

Op 13 april gaf Jesper de Bruin van RVIVE een lezing over de druk van het hedendaagse leven en welke invloed bepaalde aspecten op jouw gezondheid kunnen hebben. Op zoek naar de missing link, om jouw leven een boost te geven.

Weightlifting Clinic

Rick Hogervorst (trainer Mirwais Training System) kwam op 10 februari langs in de gym. Hij liet de deelnemers kennismaken met de sport gewichtheffen. Want de basis van gewichtheffen komt van pas bij allerlei trainingen.

Gymnastic Clinic

Axel Quist (voormalig Team NL turner en Nederlands Kampioen) nam de aanwezigen op zaterdag 26 januari mee in de wereld van gymnastic. Samen gingen we aan de slag om ieders turntechnieken te verbeteren. Een aantal liepen zelfs op handen de deur uit...

Ideeën?

Heb jij een leuk idee voor onze eerstvolgende clinic of ken je een inspirerende spreker? Of misschien wil je zelf wel een les of een andere activiteit verzorgen bij Personal Gym Zwijndrecht? We organiseren dit graag samen met jou!