Weightlifting Clinic

Altijd al eens kennis willen maken met de sport gewichtheffen? En wil je zelf ervaren wat voor aanvulling deze mooie sport kan hebben op de trainingen die je nu al doet? Kom dan op zondag 10 februari naar de Weightlifting Clinic bij Personal Gym Zwijndrecht. Deze clinic is onder leiding van Rick Hogervorst, trainer van Mirwais Training System en coach bij CrossFit 7Kamp.

INHOUD VAN DE CLINIC

Rick neemt je in deze clinic mee in de basis fundamentals van het gewichtheffen en het daarbij aanleren van de ‘snatch’ en ‘clean & jerk’. Een mooie kans om een nieuwe tak van sport uit te proberen en op een goede manier aan te leren. Voor deze clinic zijn 8 plekken beschikbaar en deelname is alleen mogelijk voor jou als lid van Personal Gym Zwijndrecht.

DATUM & TIJD

Zondag 10 februari 2019
13.00 – 16.00 uur

AANTAL DEELNEMERS

Voor deze clinic zijn er maximaal 8 pekken beschikbaar.

KOSTEN

€ 65,- voor leden van Personal Gym Zwijndrecht

PROGRAMMA

Kennismaking en achtergrond van gewichtheffen

Warming-up voor het opbouwen naar een snatch & de technieken van de snatch

Aan de slag met de snatch

Warming-up voor het opbouwen naar een clean en jerk & de technieken van de clean en de jerk

Aan de slag met clean & jerk

OVER DE EXPERT: RICK HOGERVORST

Rick Hogervorst is zowel een atleet als coach in hart en nieren. Na het behalen van meerdere titels in competitief karate met tevens een achtergrond in zwemmen, heeft hij zich volledig gefocust op CrossFit en weightlifting. Hij studeert momenteel fysiotherapie en implementeert al zijn kennis direct in de sport, onder andere bij CrossFit 7Kamp. Opgeleid door zijn coach en mentor, Mirwais Mehrab, geeft hij naast personal training nu ook weightlifting seminars waarin hij de basisprincipes van het weightlifting leert aan zowel beginners, als gevorderde atleten. Zijn passie is sporters helpen dichter bij hun doel te brengen en ze gedurende dat proces zoveel mogelijk tools en kennis mee te geven.