Meld je aan voor de

Post Holiday Challenge

Ben jij na de zomervakantie (weer) toe aan een gezonder eetpatroon? En kun je wel een schop onder je kont gebruiken om je doelstellingen te behalen? Doe dan mee met onze Post Holiday Challenge! Samen gaan we 6 weken lang aan de slag met een handige voedingsapp en 1-op-1 begeleiding.

Wacht niet te lang!

Op dit moment kun je je nog steeds inschrijven voor de challenge. Er is plek voor maximaal 10 personen, om iedereen optimale coaching te bieden.

Je doet mee met de challenge voor slechts € 99,- (normaal € 149,-)!

Aanmelden kan door het formulier hieronder in te vullen. Vragen? Neem dan contact met ons op.

Waarom moet je meedoen?

In deze challenge krijg je:

  • 6 weken lang 1-op-1 coaching, in combinatie met de gepersonaliseerde voedingsapp VYTAL
  • Een persoonlijk voedingsschema waarin we onder andere rekening houden met voedingsvoorkeuren, maaltijdfrequentie en allergieën
  • Toegang tot 1500 recepten: je kiest zelf voor jou (en je gezin)

De VYTAL voedingsapp

Tijdens de challenge maken we gebruik van de meest complete voedingsapp VYTAL. Het platform helpt met afvallen, aankomen of gezonder eten. Samen stellen we binnen enkele minuten een volledig persoonlijk voedingsschema op, weergegeven in VYTAL. Als coach heb ik toegang tot jouw voortang. In combinatie met de 1-op-1 begeleiding bereik je zeker resultaten.

 

De voordelen van VYTAL? Op basis van jouw doelstelling en voorkeuren, zoals gewenste aantal eetmomenten, allergieën, voedingsvoorkeuren en maximale bereidingstijd, krijg je een persoonlijk voedingsschema. Het schema is samengesteld uit honderden recepten. Je kunt de recepten eenvoudig wisselen of eigen gerechten toevoegen. Alle recepten zijn overzichtelijk met een duidelijke ingrediëntenlijst en een eenvoudige bereidingswijze. Je ziet het schema 10 dagen vooruit en je kunt in de app een boodschappenlijstje samenstellen of direct laten thuisbezorgen via AH.

 

Meer informatie over ons voedingsprogramma en de VYTAL app lees je hier.

Ik doe mee!

Enthousiast geworden om de VYTAL app te ontdekken en deze 6-weekse challenge te voltooien? Laat je gegevens hieronder achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je toegang tot de app te geven.