Verschillende trainingsvormen voor jouw persoonlijke doel

Personal training

Personal training is dé manier om jouw persoonlijke doelen te verwezenlijken. Je ontvangt een trainingsplan op maat en we stemmen samen voedings- & gedragspatronen op elkaar af. We verzorgen één op één en duotrainingen. Geïnteresseerd? Een persoonlijke intake is vrijblijvend!

Small group training

Small group training is het trainen onder begeleiding in een groep van maximaal tien personen. Met small group training ervaar je de motivatie van de groep en de coaching die de personal training je kan bieden. Geef je individueel of als groep op, om samen jullie doel te behalen!

Bootcamp

Bootcamp is een conditionele en spierversterkende training in de buitenlucht, waarbij je heel je lichaam traint. Bootcamp is in groepsverband, maar als personal trainer sta ik je bij in de uitvoering en nodige motivatie. Iedereen traint mee op zijn of haar eigen niveau. Een proefles is gratis!

Voedingsprogramma

Ontdek op een gemakkelijke manier wat en hoeveel je moet eten om jouw lichamelijke doelstellingen te behalen. Met ons voedingsprogramma, inclusief coaching, ga je een gezonde levensstijl tegemoet. En je eet gezond en gevarieerd zonder calorieën te tellen! We maken gebruik van een handige app.

Personal boks training

Boksen is echt een full body workout voor iedereen. We werken aan jouw kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen. Onze trainingen zijn altijd 1-op-1 of in duo-vorm, zodat je persoonlijke aandacht krijgt en jij je snel (weer) fit voelt. Samen zorgen we ervoor dat je alle bokstechnieken onder de knie krijgt.

Gratis proefles

Heb je interesse in één van onze diensten? Of weet je nog niet welke trainingsvorm bij jouw wensen past? Neem dan contact met ons op! Samen kijken we naar de mogelijkheden om jouw doelen te behalen. Een proefles is altijd gratis en bij de personal training doen we altijd eerst een intakegesprek.

Klanten over Personal Gym Zwijndrecht