Medisch Personal Training

Bij de behandeling van een blessure is een aanpak op maat van belang. Daarom bieden we naast Personal Training in onze gym ook ‘Medisch Personal Training’ (MPT) aan. Bij Medisch Personal Training hanteren we dezelfde structuur als bij onze reguliere Personal Training, alleen staat dan een medische doelstelling centraal. Met een trainster die ook opgeleid is als fysiotherapeut zijn we in staat om met de juiste kennis en ervaring jou de juiste begeleiding te bieden.

 

Voor een spoedig herstel is het extra belangrijk om een gezonde levensstijl te hanteren. Maar hoe doe je dat nu het beste, zonder over je grens heen te gaan of zonder pijn? Welke bewegingen kun je doen, hoe bouw je zoiets op en hoe blijf je gemotiveerd als je soms maar met kleine stapjes vooruit gaat? Net als bij Personal Training is dit traject ook volledig gericht op jou en je behoeften. In het traject kijken we echt naar het geheel. Waar komt de blessure vanaf, hoe kom je er vanaf en hoe voorkom je een nieuwe blessure? Al deze onderdelen nemen we mee in jouw trainingen.

 

Wanneer Medisch Personal Training?
Iedereen met bepaalde fysieke klachten kan bij ons terecht. Denk aan MPT als je een (sport)blessure hebt, als je aan het revalideren bent of als voorbereiding op een operatie (preventie). Hoe fitter je een operatie in gaat, hoe fitter je er ook weer uitkomt. Na een operatie kunnen wij dan overgaan op een gericht revalidatietraject, om het sporten zo snel mogelijk weer op te pakken.

DE VOORDELEN

  • Hulp van een professional: onder begeleiding bewegen
  • Focus houden op herstel
  • Samen jouw grenzen ontdekken
  • Focussen op alles wat je wél kunt
  • Actieve leefstijl, ook met een blessure

PRAKTISCHE INFORMATIE

De trainingen duren altijd 60 minuten. We nemen dus alle tijd om de blessure zo goed mogelijk aan te pakken. Je kunt een abonnement voor 3 maanden Medisch Personal Training afsluiten voor €260 (1x per week) of €480,- (2x per week) per maand. We gaan dan 1 of 2 keer per week aan de slag, dat is altijd in overleg en afhankelijk van jouw klachten wat we daarin adviseren. Mocht je eerder dan het einde van je abonnement van je fysieke klachten af zijn, dan krijg je het resterende bedrag terug. Als je na 3 maanden nog niet van je blessure af bent, kun je het abonnement per maand verlengen.