Voedingsprogramma en -coaching

We weten allemaal dat voeding essentieel is voor het bereiken van jouw lichamelijke doelstellingen en het hanteren van een gezonde levensstijl. Toch hebben veel mensen moeite met het doorbreken van slechte eetgewoontes. Of kost het te veel tijd om uit te zoeken wat je nu precies moet eten en hoeveel. Omdat wij geloven dat jezelf fit voelen door een gezonde levensstijl bijdraagt aan een beter leven, hebben we een voedingsprogramma samengesteld. Met dit persoonlijke programma behaal jij gegarandeerd jouw doelen.


Voedingsprogramma en -coaching

Met het voedingspgrogramma krijg je inzicht in wat en hoeveel je moet eten. Dit is volledig afgestemd op jouw persoonlijke doelen. We maken hierbij gebruik van de app ‘Weekmeals’. Deze unieke app laat je zelf kiezen wat je eet, in plaats van dat we jou een rigide voedingsschema laten volgen. De app berekent zelf de portiegrootte van recepten en schaalt die automatisch naar jouw behoeften. Hierdoor hoef je ook geen calorieën te tellen!

 

Als je met Weekmeals start, dan gaan we samen kijken naar jouw behoefte in calorieën, eiwitten, vetten en koolhydraten. Dit stellen we samen vast in de app en wekelijks evalueren we jouw voortgang. Met Weekmeals stel je zelf al jouw maaltijden van de dag samen. Er zijn 300 recepten beschikbaar, om gezond, lekker én gevarieerd te eten. De recepten worden regelmatig aangevuld.

 

Ons voedingsprogamma en -coaching is onderdeel van het Personal Training Plus abonnement. Ook kun je er voor kiezen om onze voedingscoaching (inclusief gebruik van de app) los af te nemen.


Hoe werkt de app Weekmeals?

Samen maken we gebruik van de app. Jij kunt met de weekplanner jouw maaltijden inplannen, markeren wat je hebt gegeten of gemist, notities toevoegen hoe je de dag hebt ervaren en aan de hand van de weekplanner een boodschappenlijstje samenstellen. In de app kies je snel recepten, of stel je een eigen maaltijd samen met de producten uit jouw voorraadkast. Elk recept in de app is automatisch afgestemd op jouw persoonlijke, voorgeschreven voedingsrichtlijnen. Zo kies je dus altijd voor een goede maaltijd!

 

Als coach krijg ik inzicht in jouw voortgang, zie ik wat je eet en kun je in de weekplanner notities voor mij achterlaten. Zo krijg je ook op het gebied van voeding de optimale begeleiding. De app is beschikbaar voor iPhone en Android.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN DE APP?

 • Doelen behalen zonder calorieën tellen
 • Maaltijden kiezen uit de 300 beschikbare recepten
 • Eigen maaltijden samenstellen binnen jouw behoeften en vastgestelde doelen
 • Maaltijden plannen met de weekplanner
 • Notities achterlaten voor jouw coach
 • Boodschappenlijstjes maken aan de hand van jouw geplande maaltijden

Mogelijkheden en prijzen

Een voedingsprogamma en -coaching is onderdeel van het Personal Training Plus abonnement. Als je dit abonnement bij ons afneemt, gaan we naast de trainingen ook intensief aan de slag met jouw voeding. We bepalen samen jouw fysieke doelen en gaan aan de slag met de Weekmeals app. Naast gebruik van de app, zit voedingscoaching inclusief wegen en meten bij dit abonnement. Op onze pagina over Personal Training vind je alle prijzen.

 

Als je geen Personal Training bij ons volgt, kun je kiezen om via Personal Gym Zwijndrecht de Weekmeals app te gebruiken. Je kunt dan voor de periode die je wenst gebruik maken van alle voordelen die de app biedt. Ook bieden we voedingscoaching. Dit is een persoonlijk en inhoudelijk programma, volledig gericht op jouw voedingsdoelen. Naast het gebruik van de app, hebben we dan wekelijks online contact en is er een maandelijks een fysieke afspraak. Dan gaan we wegen en meten en bespreken we de voortgang.

Als je geen Personal Training bij ons afneemt, kun je kiezen uit twee mogelijkheden:

Optie 1. Alleen gebruik maken van de app

 

 • 3 maanden: € 25, – pm
 • 6 maanden:  € 22, – pm
 • 9 maanden:  € 20, – pm

Optie 2. Voedingscoaching

(inclusief gebruik van de app, 1x p/m fysiek contact en wekelijks online contact)

 

 • 3 maanden: € 75, – pm
 • 6 maanden:  € 65, – pm
 • 9 maanden:  € 60, – pm