Verschillende trainingsvormen voor jouw persoonlijke doel

Personal training

Personal training is dé manier om jouw persoonlijke doelen te verwezenlijken. Je ontvangt een trainingsplan op maat en we stemmen samen voedings- & gedragspatronen op elkaar af. We verzorgen één op één en duotrainingen. Geïnteresseerd? Een persoonlijke intake is vrijblijvend!

Small group training

Small group training is het trainen onder begeleiding in een groep van maximaal acht personen. Met small group training ervaar je de motivatie van de groep en de coaching die de personal training je kan bieden. Geef je individueel of als groep op, om samen jullie doel te behalen!

Bootcamp

Bootcamp is een conditionele en spierversterkende training in de buitenlucht, waarbij je heel je lichaam traint. Bootcamp is in groepsverband, maar als personal trainer sta ik je bij in de uitvoering en nodige motivatie. Iedereen traint mee op zijn of haar eigen niveau. Een proefles is gratis!

Blessurebehandeling en revalidatie

Juist als je een blessure hebt opgelopen of aan het revalideren bent, is het belangrijk om te blijven bewegen en is een gezonde levensstijl essentieel. Vaak weten mensen niet waar ze moeten beginnen en welke bewegingen goed zijn. Daarom krijg je bij ons een behandeling op maat.

Vitaliteit

Vitaliteit gaat over jouw fysieke en geestelijke gezondheid. Met ons vitaliteitsprogramma besteden we aandacht aan alle domeinen voor een gezond leven: stress, slaap, immuunsysteem, bewegen, voeding, ademhaling en mindset. Benieuwd hoe vitaal jij kan worden? Neem contact met ons op!

Gratis proefles

Heb je interesse in één van onze diensten? Of weet je nog niet welke trainingsvorm bij jouw wensen past? Neem dan contact met ons op! Samen kijken we naar de mogelijkheden om jouw doelen te behalen. Een proefles is altijd gratis en bij de personal training doen we altijd eerst een intakegesprek.

Klanten over Personal Gym Zwijndrecht