Onze trainingen

Verschillende trainingsvormen voor jouw persoonlijke doel

Bij Personal Gym Zwijndrecht worden verschillende soorten trainingen gegeven. Waaronder: personal training, small-group training, circuit-training en bootcamp. De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht niveau.

Personal training

Personal training is dé manier om jouw persoonlijke doelen te verwezenlijken. Je ontvangt een trainingsplan op maat en we stemmen samen voedings- & gedragspatronen op elkaar af. Ik verzorg één op één en duotrainingen. Geïnteresseerd? Een persoonlijke intake is vrijblijvend!

Small group training

Small group training is het trainen onder begeleiding in een groep van maximaal acht personen. Met small group training ervaar je de motivatie van de groep en de coaching die de personal training je kan bieden. Geef je individueel of als groep op om samen jullie doel te behalen!

Bootcamp

Bootcamp is een conditionele en spierversterkende training in de buitenlucht, waarbij je heel je lichaam traint. Bootcamp is in groepsverband, maar als personal trainer sta ik je bij in de uitvoering en nodige motivatie. Iedereen traint mee op zijn of haar eigen niveau. Een proefles is gratis!

Blessurebehandeling & revalidatie

Juist als je een blessure hebt opgelopen of aan het revalideren bent, is het belangrijk om te blijven bewegen en is een gezonde levensstijl essentieel. Daarom werken we samen met RVIVE.

2

Bootcamps per week

2013

Begonnen met personal training

30

Gewicht van zwaarste dumbbell

42

Trainingen per week

Klanten over Personal Gym Zwijndrecht