Meet your trainers

Coen Verweij

Eigenaar van Personal Gym Zwijndrecht en jouw personal trainer. Sport en het coachen van mensen is mijn passie. Tijdens mijn studie Sport en Bewegen op het CIOS werkte ik als fitnessinstructeur bij Health City in Zwijndrecht. Toen Health City Zwijndrecht werd overgenomen door Basic-Fit en ik inmiddels mijn studie had afgerond, zag ik een kans om als zelfstandig personal trainer aan de slag te gaan. Na vier succesvolle jaren bij Basic Fit was het tijd voor de volgende stap: Personal Gym Zwijndrecht.

 

De stap naar een eigen trainingslocatie was nodig om mijzelf te blijven ontwikkelen als trainer én om de ideale omstandigheden te creëren voor mijn klanten om maximaal resultaat te behalen. Bij Personal Gym Zwijndrecht staat de klant centraal en krijgt iedere klant de aandacht die nodig is om het maximale uit iedere training te halen.

Opleidingen en certificaten

  • CIOS Goes/Breda Sport- en Bewegingscoördinator
  • Fitnesstrainer A, B, C
  • Overload Top Trainer A
  • Perfect Performance Sport Clinics – The Essentials
  • Efaa Weert NASM PT (National Academy of Sports Medicine Personal Training)
  • LAPT Training & Business Essentials (Los Angeles Personal Training)
  • Sportmassage

Lyanne Vingerling

Lyanne is vanaf oktober 2019 werkzaam bij Personal Gym Zwijndrecht als personal trainer en voedingscoach. Van jongs af aan heeft zij een passie voor sporten, waardoor het niet gek is dat zij inmiddels al 10 jaar met veel plezier als groepsles instructeur en 8 jaar als personal trainer werkt. Ze ontdekte al snel hoeveel energie ze kreeg om mensen te helpen bij het krijgen van een gezondere en sportievere levensstijl. Na de opleiding Sportmarketing & Management heeft ze veel opleidingen en cursussen gevolgd, zodat ze haar klanten stap voor stap kan begeleiden in het bereiken van hun doel. Lyanne begeleidt je zowel bij je trainingen als bij een goed voedingspatroon.

Jesper de Bruin

Jesper is sinds maart 2018 trainer bij Personal Gym Zwijndrecht. Hij is gespecialiseerd in effectieve behandel- en revalidatie methodes bij blessures en pijnklachten. Naast de trainingen en blessurebehandelingen in de gym werkt Jesper als Integrale Beroepsvaardigheid Trainingen instructeur bij de Koninklijke Marechaussee. Hier verzorg ik trainingen met betrekking tot sportlessen, ambtsinstructie, vuurwapens en casussen. Bij Personal Gym Zwijndrecht verzorgt Jesper personal trainingen.

Personal Gym Zwijndrecht

Personal Gym Zwijndrecht is een gym gevestigd in Zwijndrecht waar iedere klant de persoonlijke aandacht krijg die nodig is om zijn of haar doelen te verwezenlijken. Onder begeleiding van een personal trainer kan iedereen hier op zijn eigen niveau trainen en gaan we iedere training voor optimaal resultaat. Daarnaast ben je bij Personal Gym Zwijndrecht geen nummer maar sta jij als persoon altijd centraal tijdens iedere training.

Aan het eind van 2017 is Personal Gym Zwijndrecht officieel geopend. Als personal trainer bied ik je kennis, motivatie, vertrouwen en aandacht die nodig is om jouw doelen te behalen. Ik vraag daarvoor jouw volledige inzet en toewijding. Samen gaan we voor het optimale resultaat, waarvan je de rest van je leven profijt van hebt. Kom ook eens langs!