Meet your trainers

Coen Verweij

Eigenaar van Personal Gym Zwijndrecht en jouw personal trainer. Sport en het coachen van mensen is mijn passie. Tijdens mijn studie Sport en Bewegen op het CIOS werkte ik als fitnessinstructeur bij Health City in Zwijndrecht. Toen Health City Zwijndrecht werd overgenomen door Basic-Fit en ik inmiddels mijn studie had afgerond, zag ik een kans om als zelfstandig personal trainer aan de slag te gaan. Na vier succesvolle jaren bij Basic Fit was het tijd voor de volgende stap: Personal Gym Zwijndrecht.

 

De stap naar een eigen trainingslocatie was nodig om mijzelf te blijven ontwikkelen als trainer én om de ideale omstandigheden te creëren voor mijn klanten om maximaal resultaat te behalen. Bij Personal Gym Zwijndrecht staat de klant centraal en krijgt iedere klant de aandacht die nodig is om het maximale uit iedere training te halen.

Opleidingen en certificaten

  • CIOS Goes/Breda Sport- en Bewegingscoördinator
  • Fitnesstrainer A, B, C
  • Overload Top Trainer A
  • Perfect Performance Sport Clinics – The Essentials
  • Efaa Weert NASM PT (National Academy of Sports Medicine Personal Training)
  • LAPT Training & Business Essentials (Los Angeles Personal Training)
  • Sportmassage

Jolie Miog

Jolie is vanaf 1 juli 2022 werkzaam bij Personal Gym Zwijndrecht als personal trainer. In de gym ligt de focus van Jolie op ons groepslesrooster. Je ziet haar dus vooral terug als trainer bij de small group en bootcamp. De komende periode gaat zij – door een aantal cursussen – verder investeren om een nog betere trainer te worden. Jolie zal dus ook steeds vaker personal (boks)trainingen gaan geven! Ze neemt in ieder geval veel energie en enthousiasme mee naar de gym!

Milou van der Wel

Milou is vanaf 1 december 2022 werkzaam bij Personal Gym Zwijndrecht als personal trainer. Ze is ook afgestudeerd als fysiotherapeute. Daarom ligt de focus van Milou, naast het afronden van haar master Sportfysiotherapie, vooral op het begeleiden van klanten op het gebied van revalidatie en blessurepreventie. Milou gaat graag aan de slag met je herstel en sportieve doelen!

Personal Gym Zwijndrecht

Personal Gym Zwijndrecht is een gym gevestigd in Zwijndrecht waar iedere klant de persoonlijke aandacht krijg die nodig is om zijn of haar doelen te verwezenlijken. Onder begeleiding van een personal trainer kan iedereen hier op zijn eigen niveau trainen en gaan we iedere training voor optimaal resultaat. Daarnaast ben je bij Personal Gym Zwijndrecht geen nummer maar sta jij als persoon altijd centraal tijdens iedere training.

Aan het eind van 2017 is Personal Gym Zwijndrecht officieel geopend. Als personal trainer bied ik je kennis, motivatie, vertrouwen en aandacht die nodig is om jouw doelen te behalen. Ik vraag daarvoor jouw volledige inzet en toewijding. Samen gaan we voor het optimale resultaat, waarvan je de rest van je leven profijt van hebt. Kom ook eens langs!